Østerbro – Afdeling 54

Velkommen til afdeling 54 Cypernparken

Se billeder af afdelingen her.

Corona-situationen
Personlige henvendelser i Slotsgade
Mandag den 12. april 2021 åbner administrationen i Slotsgade igen for personlig betjening, jf. de retningslinjer sundhedsmyndighederne har udstukket om bl.a. at holde afstand og sørger for god håndhygiejne. Det betyder også, at der kun må være 1 besøgende i ekspeditionen af gangen.

Beboerservice
En opfordring til alle beboere om at overholde de generelle retningslinjer om afstand mv., når ejendomsfunktionærerne skal udføre beboerservice i boligerne.

Vær opmærksom på Sundhedsstyrelsens forholdsregler mod Corona, der findes på flere sprog, og som du finder her. Du kan også læse om vaccination mod Corona på flere sprog her.

Ny Digital Besøgstjeneste
Røde Kors har sammen en række partnere etableret en digital besøgstjeneste til de mange, der er isolerede og karantæneramte.

Et stort antal frivillige samtalevenner vil sidde klar på SnakSammen.dk. Samtalen kan handle om hvad som helst og indeholde både det gode grin, men også ens bekymringer. De der gerne vil have et digitalt ”besøg”, kan via www.SnakSammen.dk booke en snak med en frivillig samtaleven. For at bruge Snaksammen.dk er det ikke nødvendigt installere besværlige programmer.

Afdelingen er under opførsel med indflytning fra den 15. maj 2020. Du finder udlejningsmaterialet her.

Den 17. juni 2019 var der rejsegilde i afdelingen - læs mere her.

 

Afdeling 54Adresser
Rækkehus
Opført: 2019-2020
Cypernparken 1- 12
Antal RumAntal Boliger Antal M² (brutto)
31292