Centrum – Afdeling 59

Velkommen til afdeling 59 Sundbystræde

52 nye boliger under opførsel. Der er elevator i denne afdeling. Forventes færdig ultimo 2021.

Du finder udlejningsmaterialet her - og oversigt over anslået husleje og indskud her.

Regler for husdyr
Ved indflytning i Sundbystræde er det tilladt at medbringe enten en hund eller en kat i boligerne i stueetagen. Efter indflytning må der ikke anskaffes hund/kat. Spørgsmålet om hund og kat vil dog blive taget op på det stiftende afdelingsmøde, som afholdes senest seks måneder efter indflytning.

Corona-situationen
Personlige henvendelser i Slotsgade
Administrationen i Slotsgade holder lukket for personlig betjening indtil videre. Der er fortsat mulighed for telefonisk kontakt til alle ansatte.

Beboerservice
Ejendomsfunktionærerne vil fortsat være på arbejde, dog vil der kun blive udført strengt nødvendigt beboerservice. Derfor en appel til vores beboere om at vente med at kontakte ejendomsfunktionærerne med opgaver, der ikke er strengt nødvendigt at få udført.

Vær opmærksom på Sundhedsstyrelsens forholdsregler, som du finder her - og på flere sprog her.

Ny Digital Besøgstjeneste
Røde Kors har sammen en række partnere etableret en digital besøgstjeneste til de mange, der er isolerede og karantæneramte.

Et stort antal frivillige samtalevenner vil sidde klar på SnakSammen.dk. Samtalen kan handle om hvad som helst og indeholde både det gode grin, men også ens bekymringer. De der gerne vil have et digitalt ”besøg”, kan via www.SnakSammen.dk booke en snak med en frivillig samtaleven. For at bruge Snaksammen.dk er det ikke nødvendigt installere besværlige programmer.

Afdeling 59Adresser
EtagelejendomSundbystræde
Antal RumAntal Boliger Antal M² (brutto - anslået)
21973
33383-88