Centrum – Afdeling 59

Velkommen til afdeling 59 Sundbystræde

52 nye boliger under opførsel. Der er elevator i denne afdeling. Forventes færdig primo 2022.

Du finder udlejningsmaterialet her - og oversigt over anslået husleje og indskud her.

Den 28. maj 2021 var der rejsegilde på afdelingen - du kan se billeder fra rejsegildet her.

Regler for husdyr
Ved indflytning i Sundbystræde er det tilladt at medbringe enten en hund eller en kat i boligerne i stueetagen. Efter indflytning må der ikke anskaffes hund/kat. Spørgsmålet om hund og kat vil dog blive taget op på det stiftende afdelingsmøde, som afholdes senest seks måneder efter indflytning.

Corona-situationen
Personlige henvendelser i Slotsgade
Mandag den 12. april 2021 åbner administrationen i Slotsgade igen for personlig betjening, jf. de retningslinjer sundhedsmyndighederne har udstukket om bl.a. at holde afstand og sørger for god håndhygiejne. Det betyder også, at der kun må være 1 besøgende i ekspeditionen af gangen.

Beboerservice
En opfordring til alle beboere om at overholde de generelle retningslinjer om afstand mv., når ejendomsfunktionærerne skal udføre beboerservice i boligerne.

Vær opmærksom på Sundhedsstyrelsens forholdsregler mod Corona, der findes på flere sprog, og som du finder her. Du kan også læse om vaccination mod Corona på flere sprog her.

Ny Digital Besøgstjeneste
Røde Kors har sammen en række partnere etableret en digital besøgstjeneste til de mange, der er isolerede og karantæneramte.

Et stort antal frivillige samtalevenner vil sidde klar på SnakSammen.dk. Samtalen kan handle om hvad som helst og indeholde både det gode grin, men også ens bekymringer. De der gerne vil have et digitalt ”besøg”, kan via www.SnakSammen.dk booke en snak med en frivillig samtaleven. For at bruge Snaksammen.dk er det ikke nødvendigt installere besværlige programmer.

Afdeling 59Adresser
EtagelejendomSundbystræde
Antal RumAntal Boliger Antal M² (brutto - anslået)
21973
33383-88