Print side

Bo tæt på

Vores område er et af Danmarks mest naturskønne områder. Her er strand, skov, hav og højt til himlen.

Nykøbing F. er en travl handelsby med mange gode butikker, og vores landsdel har også meget at byde på, når vi taler om kultur og uddannelser. Blandt andet har vi om sommeren en af landets mest populære sommerrevyer. På denne side har vi linket til nogle få af de mange spændende institutioner, der er i området.

Du kan også læse mere om Guldborgsund Kommune på kommunens hjemmeside.

Guldborgsund Kommune - på denne side kan du læse mere om kommunens tilbud til dig. Du finder også kommunens oplysninger om blandt andet skoler og institutioner til børnene.

Fuglsang Kunstmuseum - regionens største kunstmuseum, og Fuglsang bliver også benyttet til musikarrangementer og foredrag. Museet ligger i Fuglsang Park, der også er et besøg værd.

Nykøbing F. Teater - om sommeren er teateret hjemsted for den populære Nykøbing F. Revy - flere gange kåret som Danmarks bedste sommerrevy. Om vinteren er der forskellige arrangementer og gæsteforestillinger.

Middelaldercentret - rejs tilbage til middelalderen og besøg Sundkøbing, en arbejdende købstad med mange aktiviteter for hele familien.

Halskov Vænge Fortidsmindeskov - et skov- og natur område med mange gravhøje og andre fortidminder.

Ejegod Møllen - oprindelig bygget i 1816, og enestående i Danmark, da også møllehuset og loen er de oprindelige bygninger. Møllen er restaureret i 2008-2010. Møllehuset huser Legetøjsmuset i Nykøbing F.

CELF - områdets største uddannelsesinstitution med mange uddannelsestilbud.

Professionshøjskolen Absalon - en del videregående uddannelser er placeret i Nykøbing F. Du kan læse mere på deres hjemmeside.