Print side

Bliv skrevet op på ventelisten

Venteliste
For at få en bolig skal du være skrevet op på ventelisten - du skriver dig op her

Når du opretter dig som medlem på denne side, og din ansøgning er registreret, får du tilsendt en velkomstmail. Du skal bruge din mailadresse og dit valgte kodeord for at logge på siden "Login til Venteliste".

Når du er logget ind, kan du på siden Boligsøgning vælge de boliger, du ønsker at være skrevet op til.

Det er vigtigt, at du, når du skriver dig op, vælger de afdelinger/boliger, du gerne vil være skrevet op til. Hvis du ikke gør det, har vi ikke mulighed for at sende boligtilbud til dig.

Du skal være fyldt 15 år for at komme på ventelisten, og din opskrivning er personlig. Du kommer først på ventelisten, når du har betalt medlemsgebyret på 175 kr.

Du kan betale medlemsgebyret via hjemmesiden med DankortVisadankort og Mobile Pay Online, alternativt vil du modtage et girokort pr. mail i løbet af 2-3 dage.

Din plads på ventelisten gælder fra vi har registreret din betaling.

Du kan også vælge at være passivt medlem. Det vil sige, at du ikke modtager tilbud på ledige boliger, men du bevarer din plads på ventelisten. Du kan til enhver tid ændre din opskrivning fra passiv til aktiv eller omvendt ved at kontakte os pr. mail på nfbo@nfbo.dk eller pr. telefon på 54 84 19 70. Når du melder dig aktiv igen, vil du igen modtage tilbud på ledige boliger.