Print side

Vejledning i valg af boliger til venteliste

Vejledning i valg af boliger til venteliste

1. Vælg "Login til venteliste" og log ind.

2. Vælg "Boligsøgning", og vælg de afdelinger, hvor du kunne tænke dig at bo. Klik på "Vis bolig", og du vil se de typer boliger, der er i afdelingen. Udvælg de typer, du kunne tænke dig at være skrevet op til - sæt hak i "Vælg bolig".

3. Når du har valgt de boliger, du kunne tænke dig at være skrevet op til, så gå øverst op på siden - der er nu en rød firkant til højre med "Valgte boliger X stk." - klik på den.

4. Siden viser nu, hvilke afdelinger, du har valgt boliger i - og du kan rette, slette eller føje nye til. Når du er tilfreds, så klik på den røde firkant forneden under de afdelinger, du har valgt boliger i, der hedder "Bekræft". Hvis boligerne er gemt korrekt, vil systemet skrive ”Gemt med succes” under den røde knap med Valgte boliger.

5. Du kan se, hvad du er skrevet op til ved at gå tilbage på siden "Login til venteliste". I højre side er der et panel, hvor du kan vælge i mellem "Venteliste", "Personlige oplysninger" eller "Ønsker" - vælg Ønsker. Her står nu de boliger, du har valgt. Der står fortsat ikke noget på din Venteliste - kun under Ønsker.

Tjek efter, om det er de korrekte boliger, der står der. NB. Vær opmærksom på, at der godt kan gå lidt tid, fra du har gemt boliger, til de kommer på din side med ønsker. Du kan evt. logge ud og logge ind igen.

6. Du kan først se Venteliste med prioriteter, når vi har registreret din indbetaling.