Print side

Om Nykøbing F. Boligselskab

Historie
Nykøbing F. Boligselskab blev stiftet den 19. november 1945 efter fagbevægelsen havde presset på sammen med stærke kræfter i kommunen for at få et socialt boligselskab.

Da Storstrøms Amt havde planer om at opføre et nyt sygehus, var det naturligt at bygge boligselskabets første boliger i dette område, og selskabets første byggeri på Hospitalsvej stod færdig omkring 1950. Herefter kom der adskillige boliger til igennem 1950’erne på bl.a. Ejegodvej, Fjordvej og Møllebakken. Der var nu bygget ca. 550 boliger på Nørrebro, og området var fuldt udbygget.

Op gennem 1970’erne vendte boligselskabet derfor blikket mod Østerbro, hvor der blev opført ca. 600 boliger på bl.a. Holger Brodthagensvej, Gedservej, Vendsysselvej og Lindevænget.

I dag har Nykøbing F. Boligselskab ca. 2.200 boliger fordelt på 32 boligafdelinger i området omkring Nykøbing Falster, som rummer både rækkehuse og etagebyggeri tæt på naturen, skoven og vandet. Vi har dermed et bredt udvalg og et godt bud på en bolig til alle - både unge, børnefamilier og ældre, der ønsker at bo til leje med de mange fordele det indebærer.

Trofaste beboere
Flere af vores beboere har haft deres base hos os i rigtigt mange år. Det tror vi blandt andet er fordi, vi ikke alene har fokus på gode og tidssvarende boliger, men også et huslejeniveau, hvor alle kan være med. Dette samtidig med, at vi prioriterer at give vores beboere en god service i hverdagen.

Positiv spiral
Det skal være sjovt at gå på arbejde og være ansat i Nykøbing F. Boligselskab. Derfor gør vi det, vi er bedst til, og det vi brænder for. Det giver energi - og gør, at vi har et godt arbejdsmiljø, der smitter af på alt og alle.

Alene er vi gode - sammen er vi bedst
Vi har et fælles ansvar og løfter i flok. Vi er trygge i samarbejdet - og er til for vores beboere. Vores telefoner er åbne, fra vi møder på arbejdet, til vi går hjem.

Du er altid velkommen at kontakte vores administration, som vil guide dig videre - alt efter, hvad din henvendelse drejer sig om.

Se også gerne vores brochure og præsentationsfilm.