Nørrebro – Afdeling 6

Velkommen til afdeling 6 Møllebakken, Parkvej og Fjordvej

Byggeri ved sygehuset:
Byggenyt fra Nykøbing F. Sygehus maj 2021 - læs mere her.

Billeder fra afdelingen: 
Se billeder fra afdelingen her. Du kan også se billeder fra arrangementer under Arrangementer.

Informationer fra afdelingsbestyrelsen

Nyheder:

Facebookgruppe: Afdelingsbestyrelsen har oprettet en facebookgruppe - læs mere her.

Generel information:

Flagning: Alle beboere i afdelingen får hejst flaget ved runde fødselsdage 10 - 20 – 30 – o. s. v., ved konfirmation, sølvbryllup, guldbryllup, jubilæum og lignende. Henvendelse om at få hejst flaget skal ske til en i afdelingsbestyrelsen, gerne 14 dage før begivenheden. Desuden flages der på officielle flagdage.

Tørrekældre: En beboer har klaget over, at vasketøjet, som er hængt til tørre i tørrekælderen, bliver taget ned af andre, og lagt på bordet i en bunke inden det er tørt. Det er selvfølgelig ikke i orden. Omvendt er det heller ikke i orden, at nogle lader det hænge i flere dage efter at tøjet er tørt. Derfor bliver det præciseret på skiltet ind til tørrerummet, at tøjet stadig skal tages ned, når det er tørt og maksimalt må hænge der i 2 døgn.

Petanque og Krolf: Ingrid Nielsen fra afdelingsbestyrelsen i afd. 3 har spurgt os, om de må låne vores petanquebane, så må vi i afd. 6 til gengæld spille krolf på deres bane. Det synes vi er et fornuftigt samarbejde, en win-win for begge afdelinger, så vi har svaret ja til henvendelsen. Beboere fra afd. 6, som har lyst til at spille krolf, kan rette henvendelse til Kirsten Petersen i afd. 3, tlf. 23 71 09 75.

Afdeling 6Adresser
Etageejendomme
Opført: 1962
Møllebakken 4–42
Parkvej 52–74
Fjordvej 50
Antal RumAntal Boliger Antal M² (brutto)
24050-71
39269-85
45685-85,3

Energimærkning